De Reünie

Welkom op de Reüniepagina.

Op deze pagina vindt u alle zaken verband houdend met de komende en voorgaande reünies. U kunt hier o.a. uw deelname aanmelden, zien welke collega's zich al hebben aangemeld voor de komende reünie,  deelnemers aan voorgaande reünies nakijken en de foto-albums van voorgaande reünies bekijken.

Er is een wijziging aangebracht m.b.t. de aanmelding voor de reünie. U kunt zich aanmelden voor de reünie door het aanmeldformulier in te vullen en vervolgens een "toegangsbewijs" aan te schaffen voor de reünie welke u dan gelijk dient af te rekenen middels iDeal (of via Creditcard voor diegenen in het buitenland). De reden voor deze wijziging is dat wij enerzijds met de tijd mee willen gaan, maar anderzijds dat de oude wijze van opgeven en betalen erg arbeidsintensief was voor het bestuur.

Via deze nieuwe wijze bent u aangemeld voor de reünie, heeft u al gelijk betaald en ontvangt u via de mail een toegangsbewijs voor de reünie.

Voordat u zich gaat aanmelden willen wij u graag nog wijzen op de informatie onder de "vraag en antwoord" knop hieronder. Hierin wordt de nieuwe aanmeldprocedure beschreven en uitgelegd waarom sommige gegevens aan u worden gevraagd door ons. Heeft u hierna nog vragen? Stel ze via het contactformulier!